تعبیر خواب آتش | تعبیرستان
آتشفهرست تعبیر خواب - حرف آفهرست تعبیر خواب - حرف آ
×
بستن

تعبیر خواب آتش

مطالب زیر را از کتاب کامل التعبیر (معروف به تعبیر خواب ابن سیرین) بازنویسی و منظم کرده ام. چون تجربیات و منابع بیشتری در اختیار دارم ، اگر با مطالب زیر تعبیر خوابتونو متوجه نشدین ازمن‌بپرسید!

فهرست این تعبیر:   گرم شدن   روشنائی آتش   آتش بیهوده   آتش و دود   آتش بی‌دود   اخگر (پاره‌ای از آتش)   شراره و جرقه   آتش زدن و آتش سوزی   شعله‌وری بدن   سوختن بدن و حرارت آتش   در آتش بودن   حکایت   خاموشی آتش   سایر موارد

  گرم شدن

اسماعیل بن اشعث می‌گوید: اگر ببینی کنار آتش بزرگی گرم می‌شوی، یـعـنـی به «پادشاه» بزرگی نزدیک می‌شوی.
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی آتش روشن کرده‌ای تا خودت یا کس دیگری گرم شود، یـعـنـی به دنبال چیزی خواهی بود که از آن استفاده ببری و سود کنی.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی به تو گفتند کنار آتش خودت را گرم کن، یـعـنـی مال و اموال را حفظ می‌کنی تا دچار فقر و تنگدستی نشوی.

  روشنائی آتش

ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی برای روشنایی آتش روشن کرده‌ای، یـعـنـی مسئله‌ای را با دلیل و منطق بیان می‌کنی و روشن می‌سازی. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی که در بیابان آتش روشن کرده‌ای، طوری که مردم از نور آتش تو راه را پیدا می‌کنند، یـعـنـی مردم از علم و حکمت تو استفاده کرده و هدایت می‌شوند، اگر آن آتش در حال خاموش شدن است و نورش کم می‌شود، یـعـنـی حال و روز تو دگرگون شده و از دنیا خواهی رفت، و یا چنانچه ببینی درخشش آتشی که روشن کرده‌ای بر راه راست نمی‌درخشد و بر راهی دیگر می‌درخشد، یـعـنـی علم تو مردم را دچار گمراهی می‌کند.
ابن سیرین می‌گوید: اگر روشنایی آتشی را ببینی که بوسیلۀ آن می‌توان راه رفت، یـعـنـی زاهد و پرهیزکار می‌شوی.
امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر آتش را در راهی ببینی که تا به حال آن راه را ندیده‌ای، تعبیرش بیدینی است.
تعبیر مرتبط :  روشنائی   

  آتش بیهوده

ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی آتشی را بیهوده روشن کرده‌ای، یـعـنـی بدون هیچ علت و سببی جنگ و دشمنی می‌کنی.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی در تنور یا آتش‌دان آتشی روشن کرده‌ای (بدون آنکه بخواهی غذائی درون آن بپزی) یـعـنـی با مردی از خانواده یا فامیل درگیری و دشمنی پیدا می‌کنی.

  آتش و دود

ابن سیرین می‌گوید: تعبیر آتش با‌دود، غم و اندوه و زیان، و «پادشاهی» ستمگر می‌باشد، ابراهیم کرمانی نیز می‌گوید: تعبیرش بیم و ترس در کارها است.
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی دود همه سرزمین را فرا گرفته است و آتش زبانه می‌کشد، یـعـنـی آن سرزمین دچار فتنه و بلا و گرفتاری می‌شود.
امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر در میدان جنگ و محل درگیری آتشی که دارای دود است ببینی، تعبیرش برای تو بیم و ترس از پادشاه می‌باشد.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی پاره‌ای آتش بی‌دود و درخشنده در دست داری، یـعـنـی مشغول انجام کار برای پادشاه می‌شوی، ‌‌‌‌‌و اگر ببینی آتشی که در دست داشته‌ای دود دارد، یـعـنـی در آن کار بیم و ترس وجود دارد (نحوۀ دفع بلا و گرفتاری).
تعبیر مرتبط :  دود   

  آتش بی‌دود

ابن سیرین می‌گوید: تعبیر آتش بدون ‌دود و روشنایی، قوت می‌باشد.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر آتش بدون دود ببینی، یـعـنـی به پادشاه و فرمانروا نزدیک می‌شوی و مشکل تو برطرف خواهد شد.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی پاره‌ای آتش بی‌دود و درخشنده در دست داری، یـعـنـی مشغول انجام کار برای پادشاه می‌شوی.

  اخگر (پاره‌ای از آتش)

ابن سیرین می‌گوید: اگر اخگر روشنی ببینی، یـعـنـی نشان و پرچم «پادشاه» در آن سرزمین پدیدار می‌شود.
اگر ببینی در خانۀ تو اخگر وجود دارد، طوریکه از نور آن خانه روشن شده است، یـعـنـی کار تو پیشرفت می‌کند و کامیابی و بهره‌مندی تو بیشتر می‌شود، ‌‌‌‌‌ ولی اگر ببینی آن اخگر را خاموش کرده‌ای، یـعـنـی در خاندان تو دشمنی و خصومت بوجود می‌آید و کارشان به قضاوت و داوری می‌کشد.

  شراره و جرقه

ابن سیرین می‌گوید: تعبیر شراره و جرقۀ آتش در خواب این است که حرف بدی به تو می‌گویند.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی در شهر یا کوچه‌ای شراره‌های آتش می‌افتد، یـعـنـی در آنجا جنگ و فتنه به وجود می‌آید، یا اگر ببینی آن شراره‌ها خیلی بزرگ هستند، یـعـنـی تو یا آن محل مورد عذاب الهی قرار می‌گیرید، همانطور که در قرآن کریم آمده: اِنَّهَا تَرْمِی بِشَرَرٍ كَالْقَصْرِ-كَاَنَّهُ جِمَالَتٌ صُفْرٌ _ آن آتش هر شراری بیفکند مانند قصری است - گویی آن شراره (در سرعت و کثرت) همچون شتران زرد موی است (مرسلات-32و33).
اگر ببینی شراره‌ها و جرقه‌های آتش بین مردم می‌افتد، یـعـنـی مردم آنجا با یکدیگر جنگ و خصومت می‌کنند. ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی شراره‌ها و جرقه‌های فوق‌العاده زیادی بروی تو می‌افتد، یـعـنـی دچار بلا و گرفتاری و رنج و محنت شدیدی می‌شوی.

  آتش زدن و آتش سوزی

ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی شهر یا محله و مکانی آتش گرفته، طوری که آتش سهمگین بود و همه چیز را سوزانده و دچار ترس و خوف شده‌ای، یـعـنـی در آن مکان جنگ و درگیری بوجود خواهد آمد یا بیماری سختی گسترش می‌یابد، و اگر ببینی آتش، بعضی چیزها را سوزانده و بعضی را نسوزانده و تو را دچار ترس و خوف کرده است، یـعـنـی در آنجا جنگ و درگیری بوجود می‌آید و اگر نور و زبانه و شعله نداشته باشد تعبیرش بیماری سخت می‌باشد.
اگر ببینی آتش از جائی به جای دیگر افتاد ولی صدمه‌ای نزده، یـعـنـی سود و منفعتی به تو می‌رسد و اگر فقیر هستی ثروتمند می‌شوی. اگر ببینند در جائی آتش سوزی شده طوری که صدای زیاد و ترسناکی دارد و شعله‌هایش هم زبانه می‌کشد ولی صدمه‌ای نمی‌زند، یـعـنـی مردم آنجا با یکدیگر بحث و جدل و بگومگو پیدا می‌کنند و دچار درگیری لفظی و زبانی می‌شوند.
اسماعیل بن اشعث می‌گوید: اگر ببینی از آسمان آتش آمد ولی کسی نسوخت، یـعـنـی خطر عذاب الهی وجود دارد، همانطور که در قرآن کریم آمده: ... ذُوقُوا عَذَابَ النَّارِ الَّذِی كُنتُم بِهِ تُكَذِّبُونَ _ ... عذاب جهنمی را که تکذیبش می‌کردید بچشید (سجده-20)، یا ممکن است خطری از طرف «پادشاه» متوجه تو باشد. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر آتشی از آسمان افتاد و شهر یا محله یا جائی را سوزانده است، یـعـنـی مردم آنجا در کارهایشان دچار ترس و بیم می‌شوند. اسماعیل بن اشعث می‌گوید: اگر ببینی آتشی از آسمان آمده و چیزهای خوردنی که متعلق به تو می‌باشد را سوزانده است، یـعـنـی طاعات و عبادت‌های تو نزد خداوند مورد قبول واقع می‌شود، همانطور که در قرآن کریم آمده: ... بِقُرْبَانٍ تَاْكُلُهُ النَّارُ... _ ... او قربانی آورد که در آتش بسوزد... (آل عمران-183).
اگر ببینی مثل باران آتش می‌بارد، یـعـنـی از جهت پادشاهان در آنجا بلا و گرفتاری و فتنه و خونریزی بوجود می‌آید.
امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر در میدان جنگ و محل درگیری آتش ببینی، تعبیرش بیماری‌های سختی مثل آبله و طاعون و سرسام و مرگ ناگهانی می‌باشد اگر ببینی آن آتش دود می‌کند، تعبیرش برای تو بیم و ترس از پادشاه می‌باشد.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی مکانی که متعلق به بازرگانان و تجار می‌باشد را آتش زدی و به آتش کشیدی، یـعـنـی با دوروئی و نفاق خرید و فروش می‌کنی و مال تو حرام می‌شود. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی به مردم آتش می‌اندازی، یـعـنـی در میان مردم کینه و دشمنی می‌اندازی. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی از پاره‌ای از آتش که در دست گرفته‌ای به مردم می‌دهی، یـعـنـی مردم از کارهای تو دچار رنج و ضرر و زیان می‌شوند و با تو دشمن خواهند شد. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی برای سوزاندن اهل جائی آتش روشن کرده‌ای، یـعـنـی پشت سر مردم آنجا غیبت و بدگوئی می‌کنی. تعبیر آتش انداختن و بازی کردن با آتش، گفتن حرف زشت می‌باشد.
تعبیرهای مرتبط :  آتش و دود در بازار و مغازه   - آتش سوزی خانه   - آسیب به گیاهان   

  شعله‌وری بدن

انگشت شصت: اصفهانی می‌گوید: اگر ببینی از انگشت شصت تو شراره و تکه‌های آتش بیرون می‌زند، یـعـنـی با مادر خودت فساد می‌کنی.
عورت: ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی از «آلت مردی» تو آتشی بیرون آمد که نیمی از آن به سمت مشرق و نیمی دیگر به طرف مغرب رفته است، یـعـنـی صاحب فرزندی می‌شوی که «پادشاه» کل جهان خواهد شد (مانند ذوالقرنین). حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی از «فرج» تو آتش بیرون آمده است، یـعـنـی فرزندان تو جهان را فتح و تصرف می‌کنند و جهانگیر می‌شوند.
سر و صورت: جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی از سر تو آتش شعله‌ور شده است، یـعـنـی در کار خودت پیشرفت می‌کنی. حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر نورِ آتشِ دست یا صورت و یا لباس تو به حدی زیاد است که همه را دچار تعجب و حیرت کرده است، یـعـنـی دشمن را شکست می‌دهی و به خواسته‌هایت در دنیا و آخرت می‌رسی، همانطور که در قرآن کریم آمده: وَاَدْخِلْ یَدَكَ فِی جَیْبِكَ تَخْرُجْ بَیْضَاء مِنْ غَیْرِ سُوءٍ... _ و دستت را در گریبانت داخل کن که سپید و روشن بدون رنج درآید... (نمل-12) که یکی از معجزه‌های حضرت موسی (ع) برای فرعون بود.
دهان: امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی از دهانت آتش بیرون می‌آید، یـعـنـی تهمت و بهتان و حرف‌های دروغ خواهی گفت.
تعبیر مرتبط :  بدن   

  سوختن بدن و حرارت آتش

حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی آتش گرم و سوزان است، یـعـنـی دچار تب می‌شوی.
اگر ببینی بدنت بر اثر آتش سوخته است، یـعـنـی به اندازه سوختگی دچار رنج و ضرر و زیان می‌شوی. امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی آتش بدون نوری تو را سوزانده، یـعـنـی دچار بیماری سرسام می‌شوی.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی خانۀ تو آتش گرفته و تمام بدنت در اثر آتش سوخته و شعله‌های آتش زبانه می‌کشد، ولی دچار بیم و ترس نشده‌ای، یـعـنـی به خاطر ضعف و بیماری‌هایی مثل سرمازدگی و طاعون و آبله و سرخچه دچار رنج و سختی و مصیبت خواهی شد (نحوۀ دفع بلا و گرفتاری).
اگر ببینی کسی تو را در آتش انداخته و سوزاند، یـعـنـی «پادشاه» و فرمانروا به تو ستم می‌کند، ولی به سرعت نجات پیدا می‌کنی و بشارت و خوبی به تو می‌رسد، همانطور که در قرآن کریم آمده: قُلْنَا یَا نَارُ كُونِی بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَى اِبْرَاهِیمَ _ گفتیم: ای آتش بر ابراهیم خنک و سالم باش (انبیاء-69).
تعبیرهای مرتبط :  تاول  -  بدن   

  در آتش بودن

امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی در داخل آتش ایستاده‌ای، یـعـنـی دچار رنج و سختی می‌شوی.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی در میان آتش رفته‌ای، یـعـنـی به اندازه آن از «پادشاه» سود و منفعت به دست می‌آوری.
اگر ببینی کسی تو را در آتش انداخته ولی بدن تو نسوخت، یـعـنـی با بی‌میلی به مسافرت می‌روی.
اگر ببینی در بین آتش می‌غلتی، یـعـنـی برای پادشاه با میل و رغبت و فرمانبرداری بازرگانی می‌کنی، ولی عاقبت کار تو خطرناک است.

  حکایت

متوکل (دهمین خلیفه و طاغوت عباسی) از ستمگران بسیار خونریز و متکبر و ستمگر تاریخ است، وی به خصوص با علی (ع) و آل علی (ع) دشمنی و کینه سختی داشت و به ساحت مقدس آنحضرت ناسزا می گفت، و از ناصبی های بسیار کثیف بود.
وی شبی در عالم خواب دید: علی (ع) در میان آتشی قرار دارد. وقتی بیدار شد، اظهار خوشحالی کرد، چرا که دشمن علی (ع) بود.
تا اینکه از یکی از علمائی که به تعبیر خواب آگاهی داشت خواست تا این خوابش را تعبیر کند ( البته بی آنکه اسم علی علیه السلام را ببرد).
او گفت: 'سزاوار است آنکس که در عالم خواب در درون آتش دیدی، پیامبر یا وصی پیامبر (ص) باشد'.
متوکل گفت: 'این تعبیر خواب را از کجا می گوئی ؟!.
معبّر خواب، در پاسخ گفت: (در آیه 8 سوره نمل) قرآن می خوانیم: فلما جائها نودی ان بورک من فی النار و من حولها: هنگامی که [موسی] نزد آتش ‍ [در آغاز وحی بر او] آمد، ندائی برخاست که مبارک باد آن کسی که در آتش ‍ است [گوئی آتش او را احاطه کرده] و آنکس [فرشتگان] که بر اطراف آتش ‍ هست نیز مبارک باد. (منبع: کتاب داستان دوستان - تالیف محمد محمدی اشتهاردی)

  خاموشی آتش

جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی پاره‌ای از آتش را که در دست گرفته‌ای خاموش شده است، یـعـنـی در خدمت «پادشاه» مال حرام به دست می‌آوری.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی آتشی که روشن کرده‌ای خاموش شده است، یـعـنـی هلاک می‌شوی.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی در بیابان آتشی روشن کرده‌ای و مردم از نور آتش تو راه را پیدا می‌کنند، ولی آن آتش شروع به خاموش شدن کرد و نورش کمتر می‌شد، یـعـنـی حال و روز تو دگرگون شده و از دنیا خواهی رفت (نحوۀ دفع بلا و گرفتاری).

  سایر موارد

امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر هیزم آتش بزرگی را شعله‌ور ببینی، یـعـنـی در آن محل جنگ و فتنه بوجود می‌آید، همانطور که در قرآن کریم آمده: ...كُلَّمَا اَوْقَدُواْ نَارًا لِّلْحَرْبِ... _ ...هر وقت آتشی برای جنگ افروختند... (مائده-64)، ابراهیم کرمانی نیز می‌گوید: اگر آتش بزرگی را روی زمین ببینی، یـعـنـی در آنجا جنگ و فتنه بوجود می‌آید.
امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر آتش را در راهی ببینی که تا به حال آن راه را ندیده‌ای، تعبیرش بیدینی است.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی از زیر زمین آتش بیرون آمد و به آسمان رفت، یـعـنـی مردم آنجا با دروغ‌ها و تهمت‌های خودشان با افراد دیندار و با ایمان جنگ و درگیری می‌کنند (به اندازه و قوت شعله آتشی که دیده‌ای). بعضی از تعبیرگران می‌گویند: اگر ببینی از زمین آتشی بیرون آمده که نور و روشنایی می‌دهد، یـعـنـی در آنجا گنجی وجود دارد.
ابن سیرین می‌گوید: آتش افروختن، تعبیرش برای پادشاه قوت می‌باشد.
اگر ببینی زغال را روی آتش گذاشته‌ای و آتش را شعله‌ور کرده‌ای، یـعـنـی از مال پادشاه با پادشاه معامله می‌کنی و سود و فائده می‌بری.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: تعبیر آتش انداختن و بازی کردن با آتش، گفتن حرف زشت می‌باشد.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی از خانۀ همسایه آتش برمی‌داری و می‌بری، یـعـنـی به تو مال و اموالی حرام می‌رسد. ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی با انبر آهنگری مقداری آتش بیرون آوردی و به مردم دادی، یـعـنـی از «پادشاه» سود و منفعت بدست می‌آوری. امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی از هر جائی آتش سوزان برمی‌داری، یـعـنـی در هر جائی بین مردم و افراد پادشاه میانجیگری می‌کنی.
اگر ببینی پاره‌های آتش را می‌خوری، یـعـنـی مال یتیمان را به ناحق می‌خوری، همانطور که در قرآن کریم آمده: اِنَّ الَّذِینَ یَاْكُلُونَ اَمْوَالَ الْیَتَامَى ظُلْمًا اِنَّمَا یَاْكُلُونَ فِی بُطُونِهِمْ نَارًا وَسَیَصْلَوْنَ سَعِیرًا _ آنان که مال یتیمان را به ستمگری می‌خورند در حقیقت آن‌ها در شکم خود آتش جهنم فرو می‌برند و به زودی به دوزخ در آتش فروزان خواهند افتاد (نساء-10).
تعبیرهای آتش عبارتند از: 1- فتنه 2- جنگ 3- فساد 4- سختی 5- دشمنی 6- حرف‌های زشت 7- جلوگیری از خواسته‌ها و امیال 8- خشم پادشاه 9- عقوبت و کیفر 10- نفاق و دوروئی 11- بیراهی12- علم و حکمت 13- راه هدایت 14- مصیبت 15- بیم و ترس 16- سوختن 17- خدمت پادشاه 18- طاعون 19- سرسام 20- آبله 21- گشایش و رو به راهی کارها 22- فضیلت 23- مال حرام 24- رزق و روزی 25- سود و منفعت (تعبیرهای مختلف).


تعبیرهای مرتبط با موضوع اصلی:
روشنائی و تاریکی  -  داغ کردن  -  زغال  -  خاکستر  -  هیزم  -  خاشاک  -  نفت  -  تنور  -  آتش‌زنه  -  آتش‌دان  -  چراغ  -  فتیله  -  جهنم  -  آتش پرستی   


احمد عبادنژاد ، معبر سایت تعبیرستان هستم. شما می تونید با استفاده از هر یک از گزینه های زیر ، خواب خودتونو به صورت پیام صوتی و یا متنی برای من ارسال کنید تا تعبیرشو خدمت شما عرض کنم.
پرسش های متداول

خواب ظهر تعبیر داره یا باطله؟
خوابهای روز و ظهر و عصر فوق العاده معتبر و صادقه هستند و خیلی باید بهشون توجه داشته باشید و معمولاً هم مربوط به همون روزی هستند که مشاهده شدن.
تعبیر به خیر کردن یعنی چی؟
وقتی گفته شده خوابها را به خیر تعبیر کنید یعنی بر اساس ثواب و خوبی و نیکی (نه اینکه بگید تعبیرش خوبه و هیچ اتفاق بدی نمی افته!).
هرطورتعبیربشه‌همونطوررخ‌میده؟
خوابها دو نوع هستند: 1- راهنما 2- پیشگو.
 خوابهای راهنما شما رو در جهت انجام اعمال خوب راهنمایی میکنن (بنابراین اگه به خوبی تعبیر نشن مسلماً به وقوع نمیپیوندند). ولی خوابهای پیشگو بستگی به تعبیر ما ندارن و به وقوع میپیوندند. 
چرا جدیداً زیاد خواب میبینم؟
مشاهده خوابهای زیاد علتهای مختلفی میتونه داشته باشه. یک علتش اینه که به خوابهای خودتون بیشتر توجه می کنید (یعنی بعد از بیدار شدن به خواب خودتون فکر میکنید یا دنبال تعبیرش میرید). هر چی بیشتر به خواب خودتون توجه کنید، توی شبهای بعد خوابهای بیشتری می بینید و هر چقدر به اونها کمتر توجه کنید همچین نعمتی رو بیشتر از دست میدین.
و یا علتش اینه که به طور طولانی مدت نمی خوابید و به طور متعدد از خواب بیدار میشید. بیدار شدن متعدد باعث میشه که یادآوری خواب بهتر صورت بگیره.
خوابهای من کی تعبیر میشن؟
در مورد به موقع پیوستن خوابها نمیشه به طور دقیق زمان تعیین کرد، اما به طور کلی هر چقدر به صبح نزدیک تر میشیم خوابها سریعتر تعبیر میشن. همچنین خوابهای ظهر هم فوق العاده سریع تعبیر شده و معمولاً برای همون روز یا چند روز بعد هستند.
آیا شما استخاره هم میگیرید؟
استخاره  مثل تعبیر خواب نیاز به تخصص نداره و خودتون هم میتونید به راحتی انجام بدین (فقط مهم اینه که به وقتش استخاره کنید... در واقع استخاره آخرین راهه!).  برای این کار به قسمت استخاره سایت تعبیرستان کرده و توضیحات مختصر اون رو مطالعه کنید و استخاره نمایید.
فقط در خواب عمیق ، رویاها صحیح هستند؟
خیر اینطور نیست .. خیلی وقتها در حالت نیمه خواب و نیمه هوشیار هم رویاهای صادقه مشاهده میشن.
حتی در بعضی موارد نادر در حین بیدار هم ممکنه رویا مشاهده بشه (به این رویاها اصطلاحاً منامیه میگن).
چرا خوابم تعبیرش رخ نداده؟
1- خطای در تعبیر
2- خطای در رویت خواب (یعنی خواب باطلی مشاهده کردین).
3- تغییر تقدیر الهی
4- هنوز زمان به وقوع پیوستنش فرا نرسیده
5- تعبیر شده (منتها دقت نکردین که تعبیر شده)
چرا بین تعبیرها اختلافه؟
برای یک خواب ممکنه فقط یک تعبیر وجود نداشته باشه و تعبیرهای مختلفی رو بشه تصور کرد.
تعبیرهای مختلفی که برای یک خواب وجود داره به معنای این نیستند که یک تعبیر درسته و بقیه غلطه، بلکه ممکنه برای یک نفر یک تعبیر درست باشه ولی برای نفره دیگه یک تعبیر دیگه صحیح باشه، یا برای یک شخص در یک زمان و شرایط یک تعبیر صحیح باشه و در زمان و شرایط دیگه تعبیرهای دیگه صحیح باشه، یا چند تعبیر یا حتی تمامی تعبیرها اتفاق بی‌افته.
با استفاده از شرایط بینندۀ خواب و عناصر خواب میشه فهمید کدوم تعبیر درست تر هستش.
خواب خانومها تعبیرش برعکسه؟
توی بعضی از خوابها برعکسه ولی توی اکثر موارد فرقی بین خواب زن و مرد وجود نداره. تشخیص برعکس بودنش نیاز به بررسی دقیق داره و سلیقه ای و دلبخواهی نمیشه نظر داد!
آیا خوابها مثل حکم قطعی هستند؟
خیر اینطور نیست (فقط خواب چهارده معصوم علیهم السلام بدون خطا هستش و حکم قطعیه)، ولی سرنخ و شاهدی هستند که میتونن ما رو به حقیقت برسونن. یا به عبارت دیگه چون احتمال داره معتبر باشن بنابراین لازمه در موردشون بیشتر بررسی بشه. مثل اینه که یک نفر به شما بگه از اون طرف بری می افتی توی باتلاق .. درسته که شاید حرفش درست نباشه ولی باعث میشه بیشتر احتیاط و بررسی کنیم.
نماد و سمبول یعنی چی؟
یعنی به عنوان مثال توی خواب مشاهده میکنید که پسر عموی شما کشته شد ولی در واقعیت چند روز بعد همسایه شما طی یک تصادف کشته میشه .. در واقع این خواب ربطی به پسرعموی شما نداشت و ایشون فقط نماد و سمبول و مثال همسایه شما بود.
چرا برای تعبیر پول میگیرید؟
چون من هم مثل شما نیاز مالی دارم. بنابراین یا باید یک شغل دیگه داشته باشم (خب مسلماً در این صورت فرصت زیادی برای صرف تعبیر نخواهم داشت). یا باید توی سایت کلی تبلیغات بذارم (خب مسلماً چنین کاری کیفیت سایتو پایین میاره). بنابراین بهترین کار اینه که خود کاربرها هزینه ها رو تامین کنن. البته بعضی وقتها رایگان هم تعبیر میکنم منتها به خاطر ماهیت چنین خوابهایی نمیشه باکیفیت تعبیرشون کرد (چون در معرض مشاهدۀ همۀ بیننده های سایته!).
چیکار کنم انقدر خواب نبینم؟
خب سوال خیلی بدیه!
چون خوابها راهنمای شما برای زندگی بهتر هستند و بنابراین نباید از این بابت ناراحت باشید و ناشکری کنید.
چرا خواب بد، زودتر رخ میده؟
هر چه قدر وضعیت زندگی شما خراب تر باشه خوابهای بد شما هم زودتر به وقوع میپیوندند و خوابهای خوب شما دیرتر!
تعبیر همۀ خوابها رو میدونید؟
خیر.
برای اینکه علم من مثل خیلی از اشخاص دیگه محدوده.
به عنوان مثال گفته شده که ابن سیرین از هر ده تا خواب فقط یک خوابو میتونست تعبیر کنه.
احتلام چیه؟
یعنی بعد از دیدن صحنه های جنسی یا دلهره آور در خواب ، ناگهان در واقعیت به ارگاسم و انزال جنسی میرسید و از خواب میپرید.
چنین صحنه ها و خوابهایی تعبیر ندارن.
شیطان‌نمیتونه‌به‌شکل پیامبردربیاد؟
خیر شیطان توی خواب نمیتونه خودشو به شکل پیامبر و امام دربیاره (منتها به شرطی که در واقعیت و بیداری پیامبر و امام را دیده باشیم!).
یادآوری خوابهای جنسی درسته؟
بعضی از خوابهای جنسی هستند که با یادآوری اونها در واقعیت تحریک جنسی میشیم و شهوت ما بیشتر میشه.
شما نباید این خوابها رو یادآوری کنید و دنبال تعبیرشون باشید! .. چون یا شیطانی و بی تعبیر هستند و یا واقعاً ارزش نداره به خاطر تعبیر چنین خوابهایی دچار تحریک و انحراف جنسی بشید (به ریسکش نمی ارزه).
خوابمو برای بقیه تعریف کنم؟
خیر شما نباید خواب خودتونو برای هر کسی تعریف کنید. چون خوابها جزئی از اسرار و مسائل خصوصی شما هستند و فقط باید برای تعبیرگر و معبر تعریفشون کنید.
شما حتی نباید خواب خودتونو برای کسانی که توی خواب مشاهده کردین تعریف کنید. چون قبلاً هم توضیح داده بودم که اشخاصی که توی خواب مشاهده میکنید به احتمال خیلی خیلی زیاد فقط نماد و سمبول هستند و خوابتون ربطی به اونها نداره!
تعبیربراساس‌روزهای‌قمری‌چطوره؟
توی بعضی از روزهای ماه های قمری اکثر خوابها تعبیرشون برعکسه و توی بعضی دیگه اکثر خوابها با تاخیر رخ میدن.
در کل نیازی نیست شما در این مورد چیزی بدونید! .. چون چنین قانونی شامل همۀ خوابها نمیشه و وظیفۀ معبری مثل من هستش که بدونم روزهای قمری تعبیرها چه وضعیتی دارن (تا در کنار سایر اطلاعاتم بتونم به تعبیر درست تری دست پیدا کنم).
شما فقط به من بگید که چه تاریخی خوابتونو مشاهده کردین (اصلاً هم نیازی نیست تاریخشو به قمری بگید .. بر اساس روزهای شمسی بگید ، من خودم محاسبه میکنم چه روز قمری بوده).
چرااکثرخوابها نمادین ومثالی هستند؟
علتش اینه که مثال زدن خیلی کمک میکنه تا بهتر و راحت تر و سریعتر به مفاهیم پی ببریم. اگه قرار باشه همه چیز بدون مثال و به طور صریح توضیح داده بشه زیاد وقت گیر میشه.
علت دیگه اش اینه که خیلی وقتها با بعضی ها نمیشه به طور مستقیم و صریح صحبت کرد .. چون مقاومت نشون میدن و فرار میکنن و ذهنشون به طورناخودآگاه خوابها رو پس میزنه و فراموششون میکنن. ولی اگه حالت نمادین و مثالی و سمبولیک داشته باشن ، توی حافظه باقی میمونه و پس نمیزنن و راحت تر میپذیرن.
دفع بلایی که پیشگویی شده چطوریه؟
بعضی از خواب‌ها آینده را پیشگویی کرده و می‌گویند که بلا و مصیبت و گرفتاری در پیش است و یا اینکه عمل زشت یا گناهی را مرتکب خواهیم شد.
اگر این خواب‌ها درست و اصطلاحاً صادقه باشند، در واقع از مقدرات الهی می‌گویند و چیزهایی که پیش‌بینی آن شده حتماً به وقوع می‌پیوندند. ولی خداوند متعال راه‌هایی را تعیین کرده که نگذارید آن بلایا به وقوع بپیوندند و در واقع مقدرات خداوند تغییر کند. در اصل خود خداوند مقدرات را بوجود آورده و خود او با کارهایی که در زیر به "بعضی" از آن‌ها اشاره شده است، فرموده که این مقدرات را تغییر می‌دهد:
1- توبه و خودداری از گناه
2- رفتار درست و حساب شده
3- صدقه و خوبی به دیگران
4- دعا و اذکار مختلف (به عنوان مثال آیت‌الکرسی).
مهمترین مورد توبه و خودداری از گناه هستش. اکثر بلاها و گرفتاریها با توبه و خودداری از گناه ، قابل پیشگیری هستند.