تعبیر خواب کنه | تعبیرستان
تعبیرستان
« بسم الله الرحمن الرحیم »
« بسم الله الرحمن الرحیم »
×

تعبیر خواب کنه

مطالب زیر را از کتاب کامل التعبیر (معروف به تعبیر خواب ابن سیرین) بازنویسی و منظم کرده ام. تعبیر کردن با استفاده از کتابهای تعبیر خواب نیاز به تخصص دارد. بنابراین در صورتی که تخصصی ندارید میتونید تعبیر خوابتونو ازمن‌بپرسید!
ابن سیرین می‌گوید: تعبیر کنه، عیال و زن انسان می‌باشد.
اگر ببینی روی بدن چهارپایان تو کنه وجود دارد، یـعـنـی مردم از چهارپایان تو بهره‌مند می‌شوند و فائده می‌برند. اگر ببینی کنه بدن تو را می‌خورد، یـعـنـی به اندازه آن مال و اموال تو تلف می‌شود (نحوۀ دفع بلا و گرفتاری).
امام صادق (ع) می‌فرمایند: تعبیرهای کنه عبارتند از: 1- عیال و زن انسان2- خدمتکاران 3- مال و اموال.
اگر ببینی کنه را کشته‌ای، یـعـنـی یکی از سه موردی که گفته شد دچار نقص و ایراد می‌شود.


تعبیر مرتبط با موضوع اصلی:
پوست   


چه خوابی دیدی؟
احمد عبادنژاد ، معبر سایت تعبیرستان هستم. شما می تونید با استفاده از هر یک از گزینه های زیر ، خواب خودتونو به صورت پیام صوتی و یا متنی برای من ارسال کنید تا تعبیرشو خدمت شما عرض کنم.
پرسش های متداول

  خواب ظهر تعبیر داره یا باطله؟

  تعبیر به خیر کردن یعنی چی؟

  هرطورتعبیربشه‌همونطوررخ‌میده؟

  چرا جدیداً زیاد خواب میبینم؟

  خوابهای من کی تعبیر میشن؟

  موارد بیشتر ...

 روزگاری فرا می رسد که مردم در مساجد خود جمع می شوند و نماز می خوانند ، امّا مؤمنی در میان آنها وجود ندارد !;
پیامبر اکرم -میزان الحکمه (دارالحدیث)